середа, 31 січня 2024 р.

Інженерний тиждень 2024 року

Учні 3-А класу Добровеличківського ліцею «Інтелект» взяли участь у Всеукраїнському інженерномутижні, що проходив з 15 січня по 11 лютого 2024 року. Юні винахідники працювали над втіленням суперцікавих інженерних проєктів. Наші розумники та розумниці відкривали для себе таємниці інженерної науки через різні експерименти, проєкти, досліди; удосконалили  креативність, навчилися краще працювати в команді, мали можливість сформувати уявлення про пріоритети майбутньої професії, навчилися проявляти ініціативу. Інженерний тиждень проводиться спільно з Maker Hub в рамках програми TOLOCAR. #TOLOCAR — це програма, що фінансується Федеральним урядом Німеччини Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) і виконується німецьким інститутом HIWW за підтримки GIZ Ukraine.

День №1 учні 3-А класу стали справжніми дешифрувальниками разом з ВСЕ ТАЄМНЕ СТАЄ ЯВНИМ, проявивши таємне письмо одне одного.
















День №2 був складний та напружений для всіх українців через обстріли та довгі повітряні тривоги, але учні 3-А класу провели час в укритті цікаво та творчо. Створили іграшки ТІП-ТОП, ШВИДКИЙ. 






День №3 «Алло, алло! Як мене чутно? О-о-о чуууую!» «Прийом-прийом! Є сигнал!» Захопливі вигуки лунають у 3-А класі, ширяться шкільним коридором на перервах, бо третьокласники створили власні моделі далекого родича «прадідуся» айфона - МЕХАНІЧНИЙ ТЕЛЕФОН, використовуючи паперові стаканчики і мотузки.












День №4 Що може бути цікавіше того, як зробити винахід своїми руками?    Учні 3-А класу створили ЛІХТАРИКИ на випадок вимкнення світла або блекаутів.








Немає коментарів:

Дописати коментар